De største skønhedstrender lige nu

De største skønhedstrender lige nu

Der kommer hele tiden nye skønhedstrender til, og denne udvikling er yderligere blevet accelereret af medier som Instagram og Pinterest. Det går så hurtigt, at det kan være svært at følge med. Derfor får du en lille opdatering på de største skønhedstrender lige her og nu.

Naturlig skønhed

Efter flere år med insta worthy, Kardashian-inspireret makeup, er vi på mod en meget mer naturlig linje, når det kommer til både hudpleje og skønhed. Det er godt nyt for dig, der går op i økologiske produkter og gerne vil have en lidt mere forenklet skønhedsrutine.

Der er alligevel en del, der skal til, før de fleste føler sig helt komfortable i det naturlige. Det produkt som de fleste danskere ikke kan leve uden, er mascara. Men er det egentligt muligt at droppe mascaraen en gang for alle? Der er faktisk produkter, der kan gøre mascaraen overflødig. Vippeserum er blevet ekstremt populært, når det kommer til naturlig skønhed. Det er simpelthen fordi, det bedste vippeserum kan give dig naturligt lange, fyldigere vipper, så du ikke føler at du har brug for mascara mere. Mange kombinerer vippeserum, med at permanentfarve øjenvipperne, så man også har mørke øjenvipper. Det kan gøre, at man ikke føler behov for mascara på samme måde.

Naturligt smuk hud

Naturligt smuk hud er også et vigtigt trind, i den store skønhedstrend, der regerer lige nu. Det handler om at fremprovokere en naturlig glød, og det kan man med fordel gøre, med de helt rigtige produkter. Det er for eksempel en god ide at implementere en syre i sin hudplejerutine, der kan eksfoliere døde hudceller. Der er mange, der sværger til skrub-produkter, der manuelt skrubber din hud med korn eller perler, og det kan skabe traumer og skader i din hud. Derfor er det en god ide, at kigge lidt nærmere på glykolsyre, BHA, mælkesyre og PHA-syre, når du skal finde nye hudplejeprodukter.

Fugt er også et uvurderligt trind, når du skal få naturlig glød og smuk hud. Det er en god ide at bruge et serum med en ingrediens som hyaluronsyre, og en creme, der er rig på fedtsyrer og glycering, der holder på fugt. Hvis du gerne vil forebygge rynker og andre tidlige aldringstegn, så kan man også bruge c-vitamin og forsigtigt introducere retinol eller produkter med retinol.

Vi går mod en mere naturlig udvikling, både når det kommer til produkter i sig selv, men også resultatet de skal give. Derfor skal du fokusere på at opbygge en hudpleje og skønhedsrutine, der imødekommer dette. Find alt om skønhed og læs mere her.