Velkommen til boligbloggen af Maria Anno Larsen

Denne hjemmeside (Aka. blog) er mit frirum, hvor jeg udfolder mig – især med diverse DIY projekter. Jeg har siden de helt unge år, været glad for at lave noget med mine hænder. Og dette skulle selvfølgelig udfolde sig i en bolig / D.I.Y blog / gør-det-selv blog på et eller andet tidspunkt.

Siden den spæde start med blogging tilbage i 2012 (.. eller der hvor jeg først hørt omkring det), har jeg haft lyst til at starte en blog, hvor jeg kunne fremvise mine DIY projekter. Jeg fik dog aldrig taget mig sammen til at starte den, første fordi jeg ikke have de tekniske egenskaber og senere fordi, at jeg ikke turde.

Men så kom dagen endelige, hvor jeg skulle have min helt egen blog. Jeg har ikke endnu bestemt mig for, hvad en faktisk skal indeholde. Som det ser ud nu, så kan du læse omkring mine egne DIY projekter, andres DIY projekter, boligindretning og design generelt.

Gæste D.I.Y projekter

Kunne du tænkte dig at dele ud af dine D.I.Y projekter her på madebyanno.dk, så send mig endelig en e-mail. Du behøver ikke at have en blog, eller står personlig bagved indlægget, det vigtigste er blog, at du har brugt tid på din DIY projekter, har taget nogle gode billeder og kan stå bagved projektet.

Send os en e-mail her.