Teknologi i hjemmet – Sådan bliver hverdagen forbedret

(sponsoreret indhold)

Der er ingen tvivl om at i fremtiden kommer der mere og mere teknologi i hjemmet, og allerede i dag er det blevet en så stor del af vores hverdag, at der ikke er nogen tvivl om flere og flere ikke kan leve uden den. I denne artikel så vil jeg fortælle lidt omkring de måder hvor jeg bruger denne teknologi til at forbedre min hverdag, og hvordan jeg måske kan inspirere dig til at gøre det samme.

Sådan bruger man Google Home

En af de ting jeg bruger mere og mere, er vores relativt nye google home. Google home, er en enhed hvor du kan styre forskellige ting i dit hjem. Du kan eksempelvis koble den på dit fjernsyn og på den måde tænde og slukke det ved blot at tale til dit fjernsyn. Man indleder med at sige ’’Hey googe’’ eller ’’okay google’’ og så lytter den. Derefter kan du fortælle den kommando som du ønsker at komme med, som eksemelvis ’’ Hey google, tænd fjernsynet’’ og så vil dit fjernsyn blive tændt uden at du skal røre ved fjernbetjeningen. Jeg bruger det faktisk også til at tænde for lyset derhjemme fordi jeg bruger ’’philips hue’’ pære, som gør at man kan styre lyset ved at sige ’’hey google, tænd lyset’’ og så tænder alt lys som er koblet op på din google home. Google home er blevet så stor en del af især vores fjernsyn at vi nærmest aldrig bruger vores fjernbetjening mere. Hvis du vil læse mere om google home er, så kan du læse mere her.

Slut med dårligt wifi med acces points

Jeg er helt overbevist om at du selv har prøvet dette. Men vi har altså vores router i den ene side af huset hjemme ved os. Det skaber relativt ofte problemer, fordi vores wifi ikke kan trække helt ned i den anden ende af huset. Derfor har vi faktisk fundet en løsning, som har afhjulpet problemet fuldstændig for os i vores hjem. Et acces point er kort sagt et apparart som gengiver og forstærker forbindelsen af internettet, hvilket gør at du i en stor eller godt isolerede bygning, vil få et stærkere signal. Vores hus er på 160 kvadratmeter og det er derfor rimeligt normalt i størrelsen. Men efter vi har fået vores trådløse acces points i hjemmet, så har vi fremragende oplevelse med internettet. Et must have, hvis du døjer med dårligt internet. Læs mere om acces points her.