7 ting du kan male sort

(sponsoreret indhold)

Sort er den mest populære farve i Danmark, og med god grund. Sort er nemlig kendetegnet for det klassiske. Alt efter hvilken sort du vælger, vil du kunne få en mørk og flot sort, ligesom at du kan få en lidt mat sort.

Når du maler ting sorte vil du heller ikke ligge mærke til skidt på samme måde. Dette skyldes, at sort skjuler det bedre end hvid ville gøre.

Vi har samlet 7 forskellige ting, som vi synes at du bør male sorte da det vil kunne få dig med ind i den moderne og smarte livsstil, som mange unge har i dag. Hvem ved, måske har du fundet dit næste weekend-projekt?

Trapperne

Trapperne kan være gode at male sort, da det giver en ekstra kontrast. Du kan ligeledes vælge at male rælingen eller selve trapperne sorte alt efter hvad du selv ønsker. Du kan selvfølgelig også vælge at farve begge ting sorte.

Trapper

Dørene

Dørene er ofte træfarvet, da det er det naturlige vi kender og er vokset op med. Et smart trick er dog, at male dørene sorte, for hvis du rent faktisk vælger at male dine døre sorte vil du kunne se at du har fået meget mere plads i det rum du befinder dig i.

Badekarret

De fleste af os har et badekar, som enten er halvrusten eller af jern. Dette er ikke det pæneste i dagens Danmark, og du kan derfor uden problemer male dit badekar sort. Ved at male det sort vil du også føle at du får meget mere plads end du gjorde før – og det er helt uden at du behøver at renovere hele badeværelset.

Badekar

Reolen

Hvis du elsker dine reoler, bør du male dem sort. Sort vil kunne fremhæve dine bøger, magasiner, papirer og meget andet. Dette skaber opmærksomheder om det du har på reolerne, og ikke reolerne selv. Har du sorte bøger kan det godt være en ulempe, da man vil føle at bøgerne bliver et med væggen.

Kaminen

Kaminen er et godt sted at starte, hvis du ønsker at flere ting i dit hus skal være sorte. En sort pejs giver dig et lidt mystisk område, samtidig med at det fremhæver ilden meget mere end hvad andre farver ellers ville gøre.

Loftet

Loftet er det modige sted. At male loftet sort, kræver at du har et lyst rum i forvejen, da du ellers hurtigt kan få et mørkt værelse som man bare bliver træt af at befinde sig i. At have loftet malet sort gør også at rummet vil komme til at føles køligere end hvad det gjorde før.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *