Sådan vælger du den rette træstol til skrivebordet

(sponsoreret indhold)

Det kan være svært at vælge en træstol til ens skrivebord. I dag findes der mange forskellige træstole, alle med deres egne fordele og ulemper. Derudover skal du også være sikker på at den træstol du har i tankerne passer til dit skrivebord.

No1

Før du begynder at starte den dybdegående eftersøgning af træstolen til dit skrivebord, skal du være opmærksom på om du ønsker at købe en træstol af et kendt mærke, eller om det bare skal være en flot og modevenlig træstol.

Sådan kommer du i gang

Når først skal i gang, skal du beslutte dig for hvor meget du rent faktisk ønsker at bruge på denne træstol. Dette har lidt med spørgsmålet, som vi nævnte før – skal det være en træstol af et specielt mærke (For at nævne et eksempel, Wegner) eller skal det bare være en normal træstol.

Skal træstolen være designet af Wegner vil du selvfølgelig skulle betale meget mere end ellers. Derudover vil den anvendte træsort også kunne være med til at påvirke prisen i den positive eller negative retning.

Det næste du skal tage højde for er, at finde ud af hvordan du ønsker at bruge denne træstol. I vores tilfælde skal vi bruge den til et skrivebord, og vi skal derfor finde ud af hvor højt skrivebordet er – og hvor høj vores stol skal være. Vil vi gerne kunne sidde under skrivebordet skal den ikke være for bred, samtidig med at den skal kunne gøre så du sidder med ret ryg.

Indsaml gode tilbud fra forhandlere

Når du har fundet ud af hvilke krav du har til en træstol, kan du begynde at skrive til de forskellige forhandlere. I dagens Danmark er der mange online virksomheder som kæmper om kunderne, og det er oftest her, at du kan finde det bedste tilbud.

Den rette højde

At få det bedste tilbud kræver ofte at du er villig til at forhandle lidt. Som udgangspunkt ved de andre forhandlere ikke at du samler tilbud ind flere forskellige steder, og du kan derfor presse prisen ved at nævne at du har fået et bedre tilbud.

Er du ikke meget til online handel, kan du fortsat samle tilbud hos de forskellige virksomheder der sælger træstole. Fortæl dem om hvilke behov og ønsker du har til stolen. Fordelen ved at handle fysisk frem for nettet, er at du får mulighed for at prøve stolene inden du køber dem.

>> se liste over kontorstole fra wegner her <<

Når du er nede og prøve varen fysisk, anbefales det at du mærker om hvorvidt du let kan glide din hånd hen over træet. Mærker du splinter eller noget andet, som ikke burde være der, bør du sige nej tak til stolen – er du derimod tilfreds og stolen føles dejlig robust, kan du købe den på stedet, uden at du behøver at vente flere dage på at få varen hjem.

Prisen på en god træstol kan variere meget, som vi nævnte i indledningen. Som udgangspunkt kan det godt anbefales at investere i en Wegner træstol, da disse træstole holder i længere tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *