10 tips til at indrette med plakater

(sponsoreret indhold)

10 tips til at indrette med plakater er til dig, som er hoppet med på plakattrenden. Plakater stormer frem og er blevet et hit, når der skal vælges interiør til indretningen. Plakater findes i alle mulige farver, former og med masser af spændende og inspirerende illustrationer og designs. Vi har igen taget plakaternes comeback til os med åbne arme. Igen, fordi de i en årrække har været lagt på hylden. Men nu har plakaterne altså igen fundet vej ind i vores hjerter og har fanget os i dets fantastiske univers. Med de billige priser kan vi også tillade os at skifte dem ud i ny og næ, hvis vi har lyst til ny energi i rummet.

d211ad760265c05b_0630-w618-h392-b0-p0--eclectic-bedroomFind din stil eller lad dig inspirere

Gå på jagt i det flotte og interessante udvalg af plakater. Her får du vores 10 tips til at indrette med plakater, som måske lige passer ind i din stil. Eller måske kan vores 10 tips til at indrette med plakater inspirere dig til at tænke innovativt, så dine egne idéer popper frem.

I loftet

Spring ud i noget utraditionelt. Hæng plakater i loftet. Det giver rummet en helt anden dynamik, end hvis du hænger dem på væggene.

Bring farverne ind i rummet

Du har alle muligheder for at få et flot mix af farver. Det giver liv på væggen og dermed i rummet. Bland de, som du vil.

Blog 1

De sjove illustrationer

Vælg plakater, der skiller sig ud fra mængden og vækker opsigt. Du kan ikke andet end at få et smil på læben, når du ser det. Hvad motivet skal være, afhænger af dit mod, humør og stil.

Skab en collage

Overdyng ikke væggen med for mange plakater. Det vil føles som om, at rummet hælder hen mod plakatvæggen, og det giver uro. Find balancen med det rigtige antal. Flos evt. siderne og giv plakaterne et råt look.

Slip dine kreative evner løs

Vores 10 tips til at indrette med plakater er som sagt ikke en endelig opskrift på, hvad du skal gøre, hvis du giver dig i kast med plakater. Derfor er en af vores tips, at du skal give din kreativitet frit spil. Kom i den rette stemning og giv den gas.

DecoratingTips11_HG_26apr12_LaBodegaNegra_b

Citater

Er du vild med citater? Find dem, der passer til dig og hæng dem op. Du vil glæde dig over dem hver dag, fordi de oser af positivitet og alt det gode.

Størrelse

Vælg små plakater til små rum. Med store plakater vil rummet føles mindre. Og omvendt. Store rum fungerer bedst med store, ellers vil rummet nemt føles rodet.

Tema

Ønsker du et gennemgående tema i dine plakater, er der rig mulighed for det blandt de mange muligheder. Prøv fx naturmotiv eller Londontema.

Nostalgi

Før tankerne tilbage i tiden og køb plakater i retrostil med skønne pastelfarver.

På hylden

Sæt dine plakater i rammer og stil dem ved siden af hinanden på en billedhylde. De rette plakater vil falde naturligt ind sammen med familiebillederne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *