Indretning opbygget omkring kunst

(sponsoreret indhold)

Elsker du kunst, lige så meget som mange andre danskere? Ja, hvorfor så ikke vælge at indrette huset efter den kunst, som du elsker og måske allerede ejer?

Når du skal til at indrette dit hus efter det kunst du ejer, kan du komme ud i store problemer – for hvordan gør man lige det? Som udgangspunkt vil det altid være en god løsning, at kontakte forskellige rådgivningskonsulenter, som har meget erfaring indenfor dette område.

Hvis du vælger at indrette huset efter kunst, vil du hurtigt opdage en positiv respons fra dine gæster. Efter den nye indretning, vil huset nemlig have en rød tråd – de vil føle sig hjemme, og glæde sig til at komme igen.

1

Det fede ved kunst er, at du kan have mange forskellige kunst-typer i huset; i det ene rum vil du kunne have det smukke natur, hvor du måske har en lidt rå indretning, mens du i et andet rum kan have en mere amerikansk kunst og derfor i højere grad amerikanske møbler.

Varier din indretning

Tør man at være mere udfordrende, end mange andre indrettere, kan man også variere sin indretning. Hvad vi mener er, at du i et rum kan have to forskellige kunst-typer, og dermed to forskellige indretninger.

3Det er oftest sværere at fange den helt rigtige indretning her, men det kan lade sig gøre. For at nævne et enkelt eksempel, kan kunst der fremmer naturen godt gå sammen med kunst der fremmer bylivet.

Når man mikser indretningen på denne måde, går man på en hårfin grænse – og det kan let gå galt, hvis man ikke har rummet til det. Når du bruger flere forskellige kunstarter i et rum, kræves det at rummet er stort og i forvejen symbolisere eller fremmer en bestemt kunstart.

Vi anbefaler at kigge efter kunst hos artbazar.dk samt hos danishgallery.dk – begge steder med mulighed for, at finde noget interessant kunst til din bolig.

Det kan også være, at du har kunst som passer til de forskellige sæsoner. På denne måde kan din stue matche vinteren, efteråret, sommeren og foråret – det er dog oftest lidt mere krævende, da det betyder at du skal omrokere hele værelset 4 gange i løbet af et enkelt år.

Prøv kunst som du ikke har prøvet før

En anden sjov ting, som det anbefales at man gør, når man vil indrette sine værelser efter en bestemt kunst er at se bort fra det kunst man allerede ejer og i stedet kigger på kunst, som man ikke ejer.

2

Når man indretter et hus, ser man nemlig kunst på en helt ny måde, som man ikke har gjort før, og du kan hurtig opdage at der er noget kunst du kan lide, som du ikke kan lide før. Dette er også noget, som en rådgivningskonsulent vil kunne hjælpe dig – hvis du altså ønsker at få professionel hjælp.

Er du stadig ved at brainstorme, om hvorvidt du vil have indrettet huset efter den kunst du elsker, kan du evt. kontaktede de forskellige kunstforeninger som findes i Danmark. De har mange medlemmer, som kan fortælle dig om deres oplevelse ved at skifte til et kunstbaserede hus.

Vil du læse mere omkring emnet, så læs dette indlæg på Houzz.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *